Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Osobní vozidlo
Odesílatel Petr Mareček
Organizace odesílatele Město Kopřivnice [IČO: 00298077]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 28.04.2022 08:44:38
Předmět Odpověď na Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dotaz účastníka:
"Nalezl jsem "problém" v zadávací dokumentaci ohledně výkupu Vašeho stávajícího vozu Škoda Fabia II. Jsme schopni jej nacenit k aktuálnímu současnému datu. Jelikož ale dodání nového vozu může trvat i více než půl roku, může se tržní situace na trhu s ojetými vozy razantně změnit. Tržní cena ojetého vozu v době dodání nového se může klidně rapidně zvýšit i snížit. Což momentálně nejsem schopni odhadnout a zakalkulovat do výkupní ceny vozu.
Tím chci napsat, že podle aktuálního zadání veřejné zakázky nejsme schopni adekvátně stanovit cenu Vašeho ojetého vozu, což by případně mohlo negativně ovlivnit naše šance na úspěch v zakázce.
Předem děkuji za případný návrh alternativního řešení této situace."

Odpověď:
Vozidlo, které zadavatel nabízí protiúčtem, účastní nenaceňuje. Hodnocena bude pouze cena nového vozidla. O výši odkupní ceny bude zadavatel s vítězem veřejné zakázky jednat před termínem odběru nového vozu podle aktuální situace na trhu ojetých vozidel.
Z výše uvedeného důvodu bude zveřejněno Oznámení o změně zadávací dokumentace na profilu zadavatele https://zakazky.koprivnice.cz/vz00000431.

Petr Mareček
město Kopřivnice