Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Multifunkční zařízení včetně zajištění servisních služeb
Odesílatel Radek Harabiš
Organizace odesílatele Město Kopřivnice [IČO: 00298077]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 29.11.2023 15:11:12
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1

Dne 27.11.2023 10:30:23 obdržel zadavatel veřejné zakázky č. P23V00000088 "Multifunkční zařízení včetně zajištění servisních služeb" prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK žádost o vysvětlení zadávací dokumentace v následujícím znění:

"Dobrý den ,
v technické specifikaci "Multifunkční zařízení typ 2" požadujete paměť 8GB, což je parametr(disriminační) kterým disponuje Minolta,prosím o info zda mohu nabídnout multifunci s 4GB RAM,díky"

Zadavatel poskytuje analogicky podle § 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "Zákon") toto vysvětlení zadávacích podmínek:

"Podaná žádost není svým charakterem dotazem k vysvětlení zadávacích podmínek. Nicméně, v naší praxi se při zpracování tiskových úloh setkáváme s mnoha případy, kdy menší
paměť v kopírovacích strojích nebo tiskárnách nepostačuje pro správné provedení tisku. Týká se to hlavně velkých PDF souborů například s projektovou dokumentací. Na zařízeních s větší pamětí se s těmito problémy nesetkáváme. Přípravě technické specifikace jsme věnovali velkou pozornost, protože poptávaná multifunkční zařízení předpokládáme provozovat dlouhodobě (třeba i 10 let) a snažíme se předejít možným budoucím problémům. Zadavatel trvá na technické specifikaci uvedené v zadávací dokumentaci. Zadávací podmínky (včetně běžících lhůt) zůstávají beze změny."