Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Zimní stadion, Výměna oken v kancelářích ve 2.NP
Odesílatel Luboš Drachovský
Organizace odesílatele Město Kopřivnice [IČO: 00298077]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 22.05.2023 09:12:36
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Na Vaši žádost o vysvětlení zadávací dokumentace z 19.5.2023 uvádíme :

Dotaz č. 1: Ve výpisu výplní otvorů je uveden materiál Al/plast, v soupisu prací k ocenění je okno plastové. Požadujete ocenit okna plastová nebo hliníková nebo v obou variantách?

Odpověď: Zadavatel požaduje v nabídce ocenit okna hliníková. Plastová okna nejsou předmětem nabídky.

Dotaz č. 2: Ve výpisu výplní otvorů je uvedeno zasklení izolačním trojsklem ale požadovaná hodnota součinitele prostupu tepla Uw = 1,2 W.m-2.K-1 odpovídá zasklení izolačním dvojsklem. Požaduje zadavatel ocenit okna s izolačním trojsklem nebo dvojsklem?

Odpověď: Zadavatel požaduje zasklení izolačním trojsklem, jak je uvedeno ve výpisu výplní otvorů. Hodnota součinitele prostupu tepla Uw = 1,2 W.m-2.K-1 je uvedena jako maximální. Uchazeč ve své nabídce může nabídnout parametr lepší, optimálně 0,9 W.m-2.K-1.

Dotaz č. 3: Ve výpisu výplní otvorů je v poznámce uvedeno plastové okno rám sedmikomorový. Lze Vám nabídnout plastová okna s pětikomorovým nebo šestikomorovým rámem? Sedmikomorový rám nenabízíme.

Odpověď: Zadavatel požaduje v nabídce ocenit okna hliníková. Plastová okna nejsou předmětem nabídky.

Dotaz č. 4: Jakou barvu mají mít nová okna? Ze strany kluziště šedou a v místnosti bílou? Prosíme o upřesnění barevného provedení oken.

Odpověď: Zadavatel požaduje v nabídce ocenit okna hliníková. Profil rámu oken a křídel bude jednobarevný v odstínu RAL 7024.

Vše uvedené platí i pro soupis prací.

Ing. Adam Ondrašík, v.r.
vedoucí odboru majetku města