Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Zimní stadion, Výměna oken v kancelářích ve 2.NP
Odesílatel Luboš Drachovský
Organizace odesílatele Město Kopřivnice [IČO: 00298077]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 25.05.2023 13:07:58
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Na základě žádosti účastníka výběrového řízení o vysvětlení zadávací dokumentace z 25.5.2023 zveřejňuje zadavatel toto vysvětlení zadávací dokumentace :

Dotaz č. 5: Na základě poskytnutého vysvětlení zadávací dokumentace ze dne 22.5.2023, ve kterém došlo k materiálně změně výrobku (upřesnění požadavku na hliníková okna) Vás žádáme o úpravu soupisu prací k ocenění, ve kterém je uveden požadavek na plastová okna a s tím související položky a současně žádáme o prodloužení lhůty pro podání nabídek.
Změna materiálu z plastového okna na hliníkové má podstatný vliv na cenovou nabídku. Zadávací dokumentace obsahuje rozdílné informace (výpis výplní otvorů - materiál Al/plast, v poznámce uvedeno v případě plastového okna, v soupisu prací uvedeno plastové okno). Žádáme tímto o nápravu.?

Odpověď: V příloze předkládá zadavatel opravenou přílohu Zadávací dokumentace č.4 - Soupis prací a výkaz výměr k ocenění pro hliníková okna. Nová příloha č.4 je vložena také v sekci Zadávací dokumentace.

Po zvážení zadavatel přiměřeně prodlužuje lhůtu pro podání nabídek do středy 31.května 2023 do 10.00 h.


Ing. Adam Ondrašík, v.r.
vedoucí odboru majetku města


Přílohy
- Priloha-c-4-VZMR-ZS-Vymena-oken-ve-2NP-ZADAVACI-HLINIKOVA.xlsx (58.71 KB)

Původní zpráva

Datum 25.05.2023 10:34:10
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Vážený zadavateli,

na základě poskytnutého vysvětlení zadávací dokumentace ze dne 22.5.2023, ve kterém došlo k materiálně změně výrobku (upřesnění požadavku na hliníková okna) Vás žádáme o úpravu soupisu prací k ocenění, ve kterém je uveden požadavek na plastová okna a s tím související položky a současně žádáme o prodloužení lhůty pro podání nabídek.

Změna materiálu z plastového okna na hliníkové má podstatný vliv na cenovou nabídku. Zadávací dokumentace obsahuje rozdílné informace (výpis výplní otvorů - materiál Al/plast, v poznámce uvedeno v případě plastového okna, v soupisu prací uvedeno plastové okno). Žádáme tímto o nápravu.

Děkujeme za pochopení.